Tuinaanleg


Heel veel mensen zien hun tuin terecht als het verlengstuk van hun woonkamer. Door het enorme aanbod aan tuinmaterialen en de legio mogelijkheden van legpatronen en legvoorschriften, is de tuinaanleg niet eenvoudig.

Vaak wordt er te lichtvaardig gedacht over bijvoorbeeld de “fundering“ onder uw straatwerk terwijl dit alles te maken heeft met een mooi eindresultaat.
Tegelhandel Boer brengt u graag in contact met goede “sierstraatmakers” die u kunnen helpen bij de tuinaanleg.

Tegelhandel Boer is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in sierbestrating. Wij verkopen alle soorten sierbestrating zoals koppelstones, siertegels, gebakken klinkers en natuursteen.

Maar ook schuttingen, blokhutten, beschoeiïngen, damwanden en vlonders behoren tot de mogelijkheden. En als finishing touch wordt uw tuinverlichting aangesloten en wordt uw waterornament geplaatst. In samenwerking met onze hoveniers verzorgen wij ook het aanleggen van uw gazon en het inplanten van uw tuin. Als extra service kan uw tuin ontgraven worden en wordt grond, oude beplanting en bestrating afgevoerd.

Tegelhandel Boer biedt u een totaalpakket in samenwerking met vakkundige mensen. Onze offertes en prijsopgaven zijn natuurlijk geheel vrijblijvend.
Bel voor een afspraak 0184-682866, stuur een mail of kom langs. Wij zijn u graag van dienst


Volg ons op Facebook
Zoeken
Winkelwagentje
Nog geen artikelen
Login
Topaanbiedingen!